fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

09jan2016

Uncle Harry + Pondertone

Zaterdagavond Live

Start 21:00 uur • Free entrance

psychedelica in een dikke laag rock + roots & pop

Tijdens de Zaterdagavond Live geniet je gratis van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren acts waar je zeer waarschijnlijk veel meer van gaat horen. Zo hebben hier The Brahms, Indian Askin, The Great Communicators en Lakshmi al eens gestaan.

Uncle Harry

Psychedelica komt terug en wordt gemixt met een lekkere laag rock! Invloeden van onder andere: Birth Of Joy, Deep Purple & DeWolff, zorgen voor een knallende avond met veel orgel!
Vanavond mag je ze gratis aanschouwen, en dat lijkt een must. Deze gasten gaan namelijk een mooie toekomst tegemoet.

Pondertone

Tien jaar na het album Snake & Apacolips, benoemd als ‘Nederlands meesterwerk’ (Kindamuzik, 2005) komt ‘een van de leukste bands van Nederland’ (Live XS, 2005) met een nieuw album.

In het najaar van 2015 verscheen, sinds 10 jaar, een nieuw album van Pondertone ‘From Now On’. Hierop gaat frontman en kunstenaar Patrick Tersteeg nog dieper in op de materie die hij op voorgaande albums onderzocht. Maar van nu af aan wordt het nog persoonlijker en directer. In zijn muziek en teksten probeert Tersteeg de wereld om zich heen te begrijpen. Soms gaat hij daarbij tekeer als een gestoorde profeet. Dan weer probeert hij op onbeholpen wijze troost te bieden, maar ‘het liedje’ blijft altijd het belangrijkst.