fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

29nov2018

Faces On TV + Jo Marches

Buy tickets
Lichting

Start 20:30 uur • Door: 15,50 • Presale: 15,50 (incl) Buy tickets

Belgische band rond multi-instrumentalist Jasper Maekelberg

Jasper Maekelberg is het brein achter Faces On TV. Hij staat ook wel bekend als de geluidsarchitect van een nieuwe Belgische generatie muzikanten. Hij produceerde onder andere voor Gabriel Rios, Bazart, Warhola en J. Bernardt. Nu gooit hij hoge ogen met zijn solo-project. 

Faces On TV

Jasper is een multi-instrumentalist pur sang, op zijn nieuwe album speelt hij alle instrumenten zelf, alle stemmen zijn de zijne, ook die Thom Yorke-falset. Weg van de plug-ins. Alles eigenhandig ingespeeld. Soms met moeite, wat leidt tot verrassingen. Wat ook te horen is op zijn nieuwe album ‘Night Funeral. Een multiplaat die helemaal Jasper Maekelberg is. Je hoort dansende percussie, licht-psychedelische arrangementen, prairiebeats voor urban cowboys. Het is pop-art uit een nabije toekomst. Filmische R&B voor in de avonduren.

Jo Marches

Pop met een likje LSD, dat is de muziek van Jo Marches. Jo Marches is het geesteskind van songwriter Johanneke Kranendonk. Met haar band beweegt ze zich in het spannende schemergebied tussen shoegaze en synthpop. Haar tweede EP Day In Day Out bestaat uit psychedelische liedjes die hallucinerend, maar onverminderd catchy zijn.

Lichting

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 47 32 90 97, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!