fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

23nov2018

Clean Pete + Moon Moon Moon

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 14,- • Presale: 12,- (incl) Buy tickets

zusjes met Nederlandstalige liedjes sabelen minnaar neer met gruizige riffs

Clean Pete bestaat uit twee zussen. De tweeling maakt betoverende liedjes op cello en gitaar. Nederlandstalig wel te verstaan. Nu heeft Clean Pete haar geluid uitgebreid met een heuse ritmesectie die vuige, gruizige riffs van je favo doowop 70’s popgroep door je sternum ramt. Een verrassend contrast met de frisse energie. Zoals ook die zusjes; terwijl de cello een liedje onverbiddelijk insluimert, wordt een minnaar neergesabeld door een lichte stem met een bijna verontschuldigende sneer.

Clean Pete

Zoals alle fundamentele dingen in het leven komen de liedjes van de twee Brabantse zussen in prachtige dualiteit: koesteren en van je afbijten, viespeuk afblijven en hier komen, ijdelheid en jongens-nijd, naar buiten kijken en lekker binnen blijven.

Moon Moon Moon

Moon Moon Moon is het totaalkunstwerk van Mark Lohmann, wat momenteel de tragikomische momenten uit het alledaagse leven verkent met de genadeloos eerlijke, actuele en tekstueel rijke Journal Entries. Moon Moon Moon groeit op het podium uit tot een vijfkoppige live band, dat met innemende composities de scherpe teksten tot leven brengt.