fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

30nov2018

¡Pendejo!

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,- • Presale: 9,- (incl) Buy tickets

album release

¡Pendejo! komt met een nieuw album! De rockers releasen begin oktober alweer hun vierde wapenfeit. Denk aan heavy riffs, beukende drums, Spaanse in-your-face teksten en dat alles met een scheurende trompet. Eerder dit jaar gingen ze nog Europa door met Monster Magnet. Met de nieuwe plaat op zak is er reden genoeg om er dit najaar wéér op uit te trekken.

De release show van ¡Pendejo! stond gepland op vrijdag 05 oktober maar is wegens omstandigheden verplaatst naar vrijdag 30 november. Reeds gekochte tickets blijven geldig! Mocht de nieuwe datum echt niet uitkomen, dan krijg je via Ticketmaster je geld terug. Ticketmaster mailt je daarover.

¡Pendejo!

¡Pendejo! is een heavy rock kwartet uit Nederland, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns-Amerika. Teruggrijpend op hun Latino roots, pleurden ze een verzameling riffs met dikke cojones in een ton, deden er beukende drums bij, Spaanse recht-in-je-bakkes teksten en een scheurende trompet. Tussen 2010 en 2017 heeft de band verschillende tours door Europa en Latijns-Amerika gedaan. De formatie deelde het podium met o.a. Fu Manchu, Karma to Burn en Monster Magnet. Vorig jaar nam de band hun nieuwe album op samen met Pieter Kloos. De nieuwe plaat komt begin oktober uit, gevolgd door een kleine clubtour door Nederland en tours door Zuid-Amerika en Europa. Het eerste nummer van de plaat is al uitgebracht, Bulla.

The Ballet Bombs

Uit Eindhoven Rockcity staan The Ballet Bombs in het voorprogramma. Dat betekent frisse maar luidruchtige stoner-garage. Geïnspireerd door Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath kom je niet uit onder hun hoge energieprestaties. Laat staan de oorverdovende luide grunge- en fuzztunes van deze herriemakers.