fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

18mei2018

AWKWARD i + Nele Needs A Holiday

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

een tragikomische reconstructie van de afgelopen vijf jaar

Hij was bassist bij Alamo Race Track, maakte twee albums als AWKWARD i en ontpopte zich de afgelopen jaren als componist voor film en theater. Met o.a. twee Gouden Kalf-nominaties zag de toekomst er voor Djurre de Haan productief uit.

Toen kwam het bericht dat hij, tegen eigen weten in, vader was geworden. Nét gewend aan het ouderschap ontsnapte zijn moeder ternauwernood aan de dood. Het nieuwe album KYD staat symbool voor deze noodgedwongen spoedcursus volwassenheid en het waarborgen van de kinderlijke impulsiviteit van AWKWARD i. Een tragikomische reconstructie van de afgelopen vijf jaar.

AWKWARD i

De talentvolle singer-songwriter komt met zijn nieuwe album KYD. Noem het alt-folk maar ontdek vooral de intimiteit en emoties in de poëtische en melodieuze songs.

Nele Needs A Holiday

In het voorprogramma staat Nele Needs A Holiday, de band rond charmante frontvrouw Nele Van den Broeck. Bijgestaan door louter vrouwelijke bandleden worden liedjes gespeeld die gaan over alledaagse tragedies: over het lief dat je lief niet meer is, over de school waar je werd buitengegooid, over vieze kerels die je lastigvallen op straat …