fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

12nov2016

Art Felixx

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

3FM's serious talent

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren alleen die acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen!

Art Felixx is een nieuw opkomende Nederlandse popartiest. Na een aantal jaren als frontman bij o.a. Monks Avenue (ex 3FM Serious Talent) was het voor Arthur Wils tijd om zijn eigen weg in te slaan en begint hij, geïnspireerd door hedendaagse popartiesten zoals Maroon5, Onerepublic en Gavin DeGraw, met het schrijven van songs onder de naam Art Felixx.

Art Felixx

Catchy melodieën zijn het belangrijkste element in het recept waarmee Art Felixx zijn songs schrijft!
In februari 2015 is “Square One” de debuut EP zowel digitaal als fysiek gereleased. In april 2016 werd Art Felixx door Giel Beelen als talent opgemerkt tijdens zijn online talentenjacht (GTJ). In november komt de eerste langverwachte nieuwe single uit met bijbehorende tour. In 2017 wordt de nieuwe EP verwacht.

Kiki Mettler

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien. Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café), W2 en Club Dauphine (Amsterdam). Ook is ze hard aan het werken aan haar debuut EP die binnenkort uitkomt.