fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

11nov2016

House Of Rock – The Alternative 90’s Party

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 8,- • Presale: 7,- Buy tickets

omdat hakken beter gaat in een houthakkersblouse, en pogoën fijner in een aussie

Alto of gabber, we hebben in de jaren 90 allemaal op eenden gejaagd in Duckhunt of als Mario flink ons hoofd gestoten. Er is inmiddels veel veranderd. Met weemoed denken we terug aan de tijd dat de helden van toen nog gewoon uit een aantal pixels bestonden.

Vandaar dat deze tweede editie van The Alternative 90’s Party in het teken staat van Mario & Luigi en al hun 8-bit vrienden. Net als bij de eerste editie worden de rollen van de liveband en DJ weer omgedraaid. De liveband rockt de jaren 90 guilty pleasure dance tracks (DJ Paul Elstak, SNAP, 2Unlimited etc.) en de DJ zal de zaal voorzien van de juiste 90’s rock hits.

“Omdat hakken beter gaat in een houthakkersblouse, en pogoën toch echt fijner is in een aussie.”

HOUSE OF ROCK (LIVEBAND)
De vetste 90’s coverband van dit moment! Guilty pleasure dance en house uit de vroege jaren ’90 worden op het publiek afgevuurd in keiharde rockmedleys. Deze band rockte eerder dit jaar nog een stampvolle tent op Paaspop.

90’s ROCK DJ
DJ Rapha, de vaste Altstadt bezoeker wel bekend, zal het pogo gehalte van de avond nog wat extra opschroeven met de 90’s rock hits van Nirvana, Green Day, Rage Against The Machine, Urban Dance Squad e.v.a.

90’s ENTERTAINMENT
Op een groot scherm komen alle mooiste maar vooral foutste herinneringen aan de 90’s razendsnel voorbij in een vette video-mashup gemaakt door VJ Daudster.

Wat je nog meer kunt verwachten op deze party? Een 90’s presswall met (polaroid) fotograaf, special guests, 90’s hosts, supersoakers, luchtgitaren, strandballen, confettikanonnen en vooral heel veel gekkigheid!