fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

16sep2016

Aidan

Start 21:00 uur • Free entrance

single release show

Vanavond presenteert Aidan de nieuwe single ‘Searching For Dragons’. Deze wordt gelimiteerd gedrukt, op vinyl, exclusief door platenlabel Monomentum Collective. De single is de aanloop naar de eerste EP die later uit zal komen.

Aidan

Aidan is het muzikale alias van de Eindhovense singersongwriter Diederik van den Brandt. Al vindt hij zelf de term singersongwriter niet erg passend: “Aidan staat voor alle muziek die ik maak, met alle mensen waarmee ik samen speel. Of ik nu solo of met band speel, wat je hoort is Aidan.”

Wie Ben Howard kent, zal de link met Aidan snel leggen. Andere invloeden zijn Alt-J, John Smith, John Butler en The Tallest Man On Earth. Ondertussen heeft Aidan al een paar noemenswaardige optredens op zijn naam staan waaronder de Brabantse finale van Kunstbende (die hij gewonnen heeft), verscheidene shows in de Effenaar, het Naked Song festival en aftershows voor Douwe Bob en Mister and Mississippi.

 

The Moods

Support deze avond komt van de hippie familie ‘The Moods’. Deze formatie surft op de golf van 60’s minded music. De muziek wordt geschreven met een ‘pick it up where it left’ mentaliteit. Ze nemen je bij de hand door de fantasie werelden van leadzangers Joris Kuijs en Bastiaan Luning. Geinspireerd door bands als The Beatles en Grateful Dead laten ze je het van je fontanel tot aan je kleine teen voelen.