fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

11sep2016

The Blue Cats

Buy tickets

Start 17:00 uur • Door: 17,50 • Presale: 15,- (incl) • UITVERKOCHT :(

rockabilly van het eerste uur

The Blue Cats, opgericht in 1980, is een (neo-) rockabilly band van het eerste uur. De platen Wild Night en Fight Back, beide uit 1981, behoren in de platenkast van iedere muziekliefhebber. En zeker in die van de rockabilly en psychobillie fan. De unieke stem van Clint Bradley is vandaag de dag nog steeds kenmerkend voor deze uitzonderlijke rock ‘n roll band.
De afgelopen twee jaar heeft de formatie samen met bassist Steve Whitehouse (Frenzy) een nieuw album geschreven, Best Dawn Yet. De heren zijn van mening dat ze, samen met een aantal van hun klassiekers, de beste collectie hebben weten te creëren die ze ooit gehad hebben. Wij zijn het met ze eens!

 

The Blue Cats

Na de release van The Tunnel ging de formatie in 1992 uit elkaar. Elf jaar later kwam Steve Whitehouse (Frenzy) bij de band en The Blue Cats steeg als een feniks uit de as. Dit wordt een show die je niet snel vergeten zal!

Eightbomb

De mix van rockabilly, rock ‘n’ roll en een beetje psychobilly die Eightbomb weet te combineren met hun energie, enthousiasme en toewijding maakte deze neo-rockabilly band al snel bekend in Slovenië en Nederland. Een voorprogramma om je op te verheugen.
Eightbomb is in 2007 ontstaan voor een eenmalig optreden toen een andere band een show moest annuleren. De jongens hadden zoveel plezier met elkaar dat ze van geen ophouden wisten.  Sindsdien kwamen vier albums uit. Deze gasten speelden met onder andere Mad Sin, Batmobille en ga zo maar door.