fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

07okt2016

Zodiac

Buy tickets

Start 20:00 uur • Door: 15,- • Presale: 12,50 (incl) Buy tickets

rockbluesavond als in de 70's, support van Honeymoon Disease + RavenEye

Je hoort invloeden van Led Zeppelin, Black Sabbath, Neil Young, Alice in Chains en Soundgarden. Toch is Zodiac zeker geen retro-band. De bluesrockers gebruiken het (hard-)rock geluid van de 70’s om het in een moderne hoed te gooien en er een eigen geluid uit te toveren die rockmuziek breder en dieper raakt. In Duitsland, waar de band gehuisvest is, weten ze een enorm groot publiek aan zich te binden. Met het nieuwe album ’Grain Of Soul’ (geproduceerd door Guano Apes’ Arne Neurand) gaan ze nu Nederland veroveren, het thuisland van frontman Nick van Delft.

In het voorprogramma twee bands die deze toch al warme avond nog heter maken.
De Zweedse ‘groovy rockers’ van Honeymoon Disease zullen je na vanavond nog wel even bijblijven. Met 2 vrouwelijke en 2 mannelijke leden is dit iets waar we ons zeker op verheugen.
Het powerrock trio RavenEye, uit Engeland, heeft een gitaris/zanger aan het roer die niet voor niets meerdere muzikale prijzen heeft gewonnen. Verwacht van deze ‘gekken’ en spetterende live show vol energie!

Zodiac

Van Delft speelt niet alleen gitaar om jaloers van te worden. Hij heeft ook een stem waar je “U!” tegen zegt. De strakke ritmesectie wordt gevormd door drummer Janosch Rathner en bassist/toetsenist Ruben Claro. Zet daar slaggitarist Stephan Gall bij en je snapt waarom Zodiac de zalen in Duitsland vol krijgt en wordt gevraagd te knallen op festivals als Hellfest, Wacken Open en Roadburn bij onze buren in 013.

Honeymoon Disease

RavenEye