fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

20apr2018

Wolfendale + Barely Autumn

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 5,50 (incl) Buy tickets

komt na jaren onderzoek met nieuw werk

De Eindhovense indie rock band Wolfendale komt met nieuw werk! Laat je meenemen in het mysterieuze universum van dr. Henry Kazoo. Een filmische ervaring vol ritmische, warme en donkere sferen. Eentje waarin nieuwe geluiden hun opwachting maken. De heren hebben beloofd dat de tracks van de eerste plaat vanavond zeker niet zullen ontbreken.

Wolfendale

Na het succes van het debuutalbum Foghorn verdween Wolfendale van de radar. De afgelopen vijf jaar bouwde en betrok de band een nieuw studiocomplex waar het nieuwe ideeën en vormen voor hun muziek onderzocht. Een tweede album werd gemaakt, maar weer weggegooid. Dit jaar verschijnt alsnog een nieuw album!

Barely Autumn

Wanneer de avond valt, grijpt Nico Kennes naar zijn gitaar. Onder de naam Barely Autumn stuurt de Brusselaar zijn muziek de wereld in. Hij tastte diep in zijn ziel, en timmerde in alle rust aan elf subtiele songs. ‘Barely Autumn’, zijn titelloze debuutplaat, biedt onderdak aan melodische melancholie uit de klas van Elliott Smith, Sophiaen Eels. En ook de poëzie van Nick Cave en Neil Young is nooit ver weg.