fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

24mrt2017

The Grand East + Morganas Illusion

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,- • Presale: 9,- (incl) Buy tickets

Rock 'n Soul zoals The Doors en Captain Beefheart

Rock ’n Soul gebracht door een fanatieke groep uitstekende muzikanten die worden beïnvloed door The Doors, The Allman Brothers, Tom Waits en Captain Beefheart. Horen we daar ook een mondharmonica?! Met een frontman die als een swingende predikant zijn kerk de weg wijst, worden we meegenomen naar de wereld van The Grand East.

The Grand East

Je zult vast in de gaten hebben gehad dat dit een van de meest geboekte bands was van Popronde Nederland 2016? Of je kent ze als support van DeWollf? The Grand East is niet meer te stuiten!
De mannen hebben, o.a. met hun vorige band Texas Radio, al menig poppodium aangedaan inclusief twee aftershows van Bob Dylan en een tweede plek bij de SENA Performers Awards in de Melkweg. Ook grote festivals waren niet veilig: Eurosonic, Oerol en Zwarte Cross zelfs drie jaar maal op rij! Met Movano Camerata hebben deze heren een vet debuutalbum op zak en daar mogen wij van gaan genieten.

Morganas Illusion

Support vanavond is Morganas Illusion, een psychedelische blues-rock band uit Sittard-Geleen. De muzikale stijl is sterk beïnvloed door Wolfmother, Triggerfinger, Deep Purple, Jimmy Hendrix, The Beatles en natuurlijk de Rolling Stones. Daaromheen gooien deze jonge honden een smeuïge en sensuele rand van psychedelische moderne rock. Lekkerrrrrrr!