fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

23mrt2017

J. Bernardt + Pomrad

Buy tickets
Lichting

Start 20:30 uur • Door: 10,- • Presale: 10,- • UITVERKOCHT :(

Balthazar zanger komt met een compleet andere sound

Deze Lichting show belooft heel erg mooi te worden! J. Bernardt is Jinte Deprez, de co-frontman van de welbekende Belgische band Balthazar, en komt met een compleet andere sound dan je zou verwachten. Het karakteristieke gitaarspel heeft hij verruilt voor vele synths en dansbare beats. Nadat zijn bandlid Maarten Devoldere de band Warhaus heeft opgezet, laat Deprez ook zien dat hij een muzikant is met meerdere kanten.

J. Bernardt

Zijn eerste single ‘Calm Down’ is dan ook een lekker song om met J. Bernardt kennis te maken. Pluspuntje: de live band bestaat uit Pomrad leden. Extra pluspuntje: de vette synth grooves maken het je onmogelijk om stil te blijven staan!

Pomrad

Pomrad verzorgt het voorprogramma deze prachtige avond. Hij is het alias van de Antwerpse toetsenist Adriaan Van de Velde, een elektronische muziekproducer die nostalgische, harmonische & kleurrijke muziek maakt, beïnvloedt door 80’s funk en 90’s hiphop, aangevuld met house, dub en zelfs trap elementen. Alsof Herbie Hancock en Hudson Mohawke elkaar de hand schudden. En dat klinkt ontzettend lekker!

Meer Lichting:

Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

KÖNIG GELUIDSTECHNIEK

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.
Dat hoor je, dat beleef je!