fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

30apr2016

The Girl Who Cried Wolf + There There

Start 21:00 uur • Free entrance

triphop met indierock aangevuld door cello en viool

Triphop met indierock. Rauw, duister maar vooral betoverend. Een cello en viool, een prachtige stem van de zangers met de donkere backing vocals van de drummer. Muziek gewikkeld in melancholie die soms filmisch aandoet.
Maak kennis met The Girl Who Cried Wolf!

The Girl Who Cried Wolf

In 2014 bracht deze Antwerpse band een eerste EP ‘Ohm’ en single ‘Norway’ uit. Met een groeiende reputatie als sterke live band kwam de honger naar meer. Het debuutalbum kon dus niet uitblijven.
De nummers op de plaat Ruins zijn met precisie gekneed, vervolgens alleen achtergelaten en opnieuw bezocht. Iedere song heeft een eigen karakter en feel, maar blijft steeds trouw aan de sound die eigen is aan The Girl Who Cried Wolf. In de lente komen ze naar buiten met hun eigenzinnige debuutalbum en een duidelijk doel; een breed publiek verwelkomen in de habitat van de wolf.

There There

In het voorprogramma There There, uit Breda. Deze formatie luistert als een soundtrack van een intense thriller; spannend, meeslepend en kan je zomaar bij de keel grijpen. Van minimalistisch en dromerig naar meedogenloos hard.
There There biedt een intense luisterervaring waarbij dynamiek en verrassing de hoofdrollen vertolken. Iets wat zich het beste laat omschrijven als modern noir gecombineerd met new-wave en post-rock
Liefhebbers herkennen de donkere vocalen van Nick Cave en invloeden van Sigur Rós, Mogwai en The National.