fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

08jun2019

The Girl Who Cried Wolf + whatimeant

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

hypnotische dreampop & trip rock

The Girl Who Cried Wolf is een vijfkoppige Belgische band met een voorliefde voor donkere, melancholische muziek. De sound werd reeds omschreven als hypnotische doompop, trip-rock en duistere indie.

The Girl Who Cried Wolf

A(R)MOR is het tweede knallende album van The Girl Who Cried, na een goed onthaald debuutalbum RUINS (2015), twee EP’s en enkele singles. De muziek kreeg doorheen de jaren meer gewicht, met invloeden van zeer uiteenlopende bands zoals Chelsea Wolfe, Portishead en Fever Ray.

whatimeant

Opgaan in zweverige synths en melodieuze gitaar/zanglijnen, gedragen door een levendig fundament. Nadine creëert op eigen wijze ‘dansbare zweefnummers’, die met liefde worden geserveerd door whatimeant. Haar slaapkamer in haar ouderlijk huis was de creatieve broedplaats. Vanuit deze veilige thuishaven zijn de eerste ideeën voor whatimeant ontstaan. In 2016 verzamelt ze een band om haar heen en samen zijn ze geduldig gaan werken aan een liveshow. Al snel vormt ze haar eigen visie en nu denkt ze aan elk detail. Na heel wat persoonlijke ontwikkeling zijn ze klaar om samen als whatimeant haar liedjes te laten horen aan de buitenwereld.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen