fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

15jun2019

Ava Luna

Buy tickets
Lichting

Start 21:00 uur • Door: 11,50 • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

weirdo-pop om op te dansen

Ava Luna is een puzzel van duizenden stukjes; een frisse cocktail van elektro-funk en plagerige pop. De groep heeft een geheel eigen sonische taal ontwikkeld en een reputatie voor hectische en betoverende live-optredens.

Ava Luna

Ava Luna is weirdo-pop waar je op kunt dansen, art pop á la Deerhoof, Dirty Projectors en Mitski en veel meer dan dat. De Amerikaanse groep maakt voor het eerst een oversteek naar ons kikkerlandje. Pitchfork, Noisey en vele andere muzieksites zijn al fan, nu jij nog!

 “The genre-bending New York synth-funk septet create a glorious mess on their full-length debut.” – Pitchfork

 “A collection of sounds that just…works, plinking and tinkering along with the charming efficacy of a rube goldberg machine.” – Noisey

Lichting

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt? Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 47 32 90 97, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!