Close menu
vr
10
nov
The Dubbeez
Koop tickets
Laden Evenementen

vr10nov

The Dubbeez

Sundance Rhythms of Reggae

Aanvang 21:00 uur • Deur: €5,- • vvk: €5,- (incl) Koop tickets

roots- en dubreggae met overtuigende 2017-reboot

Dit voorjaar hebben de The Dubbeez hun debuutplaat opgenomen in de Tuff Gong Studio (Bob Marley!) te  Kingston, Jamaica. Deze jonge reggaeformatie bewijst daarmee dat goede reggae tijdloos is. Het ‘septet’ weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Reggaesongs met een vintage feel!

The Dubbeez

Op Jamaica hebben de youngsters van The Dubbeez grote indruk gemaakt op de lokale scene. Het beste van de klassieke reggae wordt vertaald naar het hier en nu en daarbij wordt triomfantelijk aangetoond dat reggae een universele aantrekkingskracht heeft.

Toen The Dubbeez vorig jaar in Amsterdam mocht openen voor Alpha Blondy kreeg het jonge zevental ook met gemak de grote zaal van Paradiso aan het dansen. Met hun aanstekelijke energie, gloedvolle vocalen en goed doordachte songs mag The Dubbeez nu al gelden als een grote belofte, die ook buiten de wereld van reggaeliefhebbers de muziekliefhebbers heeft weten te overtuigen.

Sundance Rhythms of Reggae

Sundance Rhythms of Reggae is het nieuwe welpje van de Lion in Zion, Reggae Sundance. Samen met Altstadt Eindhoven en (home-base) café de Bakkerij zorgen zij eens per kwartaal voor de nodige irie vibes in het hart van onze Lichtstad!
Klik hier voor meer Sundance Rhythms of Reggae