fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

11nov2017

Palmsy + Midas

Buy tickets
Lichting

Start 20:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 12,50 (excl) Buy tickets

dubbelslag van de beste Indie en powerpop uit de Lage Landen.

De show van Palmsy en Midas kan vanavond helaas niet doorgaan. Tijdens zoektocht naar de vocalen van de zanger van Palmsy kijken wij of we een alternatieve datum kunnen vinden. Je ticket blijft geldig!

Zweef tussen sprankelende indie pop en de levendige energie van pop-punk. Mix deze twee genres met de punch van 90’s alt-rock zoals Weezer en je hebt de indie rockband PALMSY. De liedjes zijn aanstekelijk, sexy, opzwepend en fonkelend. De band haalt zijn invloeden bij Bombay Bicycle Club, Darwin Deez, Little Comets en The Wombats.

Palmsy

Midas

Midas is een puur wonderkind. Hij begint al op zijn twaalfde met muziek maken en op zijn zeventiende wordt hij aangenomen op het Conservatorium. Voor zijn folky solowerk met powerpopinvloeden laat hij zich inspireren door zijn verblijven in Barcelona, New York, LA en Nashville en stond daarmee al in voorprogramma’s van The Common Linnets, Bob Dylan en Blaudzun.

The Daily Indie - DJ

Deze avond wordt omlijst door DJ Ricardo. Als hoofdredacteur en oprichter van The Daily Indie, platform voor nieuwe muziek, events en verhalen, neemt hij natuurlijk een rugzak vol toffe bagage mee!

MEER LICHTING:

Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!