fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

26mrt2016

The Doots + A Million Strong

zaterdagavond live

Start 21:00 uur • Free entrance

Britpop vs Amerikaanse altrock + klinkt als Faith No More en Killing Joke

Tijdens de Zaterdagavond Live geniet je gratis van jonge talentvolle bands. Onze programmeurs selecteren acts waar je zeer waarschijnlijk veel meer van gaat horen. Zo hebben hier The Brahms, Indian Askin, The Great Communicators en Lakshmi al eens gestaan.
Vanavond zie je The Doots en A Million Strong.

The Doots

De zomerse feel en aanstekelijke rocksound van The Doots mengen perfect met de energieke liveshow van de 5-koppige indierock formatie. Met invloeden van bands als Circa Waves, The 1975 en Satellite Stories bouwt de band een brug tussen de speelse, rauwe britpop en de strakke Amerikaanse alt. rock sound. The Doots bewezen de afgelopen jaren dat ze elk café, poppodium en festival kunnen laten dansen, zingen en springen. Zo reisden ze mee met de Popronde en foodfestival Lepeltje Lepeltje, speelden ze op Bevrijdingsfestival Overijssel en organiseerde ze in 2015 hun eigen voorjaarstour van 16 shows door heel Nederland.

A Million Strong

 
A Million Strong is een dodelijk trio uit regio Amsterdam die de eigen rockstempel ontwikkelen zoals niet eerder gehoord. Als je ze moet vergelijken valt te denken aan bands zoals Faith No More, Soundgarden maar ook Killing Joke of zelf Black Sabbath. Deze invloeden zijn terug te horen in het geluid van A Million Strong.