fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

18dec2016

The Clash of the Cover Bands

Buy tickets

Start 14:00 uur • Door: 5,- • Presale: 5,- (incl) Buy tickets

the only road to Paradiso (voorronde)

Vandaag strijden coverbands voor een gewilde plaats in de volgende ronde. De winnaars van deze extra landelijke cyclus plaatsen zich ook voor de Benelux semi-finals in Paradiso.

De line-up in willekeurige volgorde:
9am – Pop, Rock coverband uit Eindhoven
Blue Band – Allround coverband uit Leunen
Emptyfield – Classic Pop, Rock coverband uit Deurne
Galvanized – Rock coverband uit Wilbertoord
Velvet Antlers – Pop coverband uit Eindhoven

 

clashofthecoverbands1200

Doe mee!

Durf jij de uitdaging aan? Doe mee en laat je horen!
Schrijf je in voor de nieuwe editie ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’

Wil jij met jouw coverband of tributeband spelen op de beste podia van Nederland zoals o.a. Paradiso Amsterdam, 013 Tilburg, Podium de Vorstin Hilversum, Podium Gigant Apeldoorn, MEZZ Breda, MartiniPlaza Groningen, Metropool Hengelo e.v.a.? Schrijf je dan nu in voor het 13e seizoen van de grootste en spannendste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’ via www.theclashofthecoverbands.com

Vanaf oktober starten we met de voorrondes/selectierondes van ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’ editie 2017 die doorlopen tot maart 2017. Hierna volgen de regionale finalerondes en de landelijke finales in de grotere en bekende poppodia. Uit alle inschrijvingen worden 200 coverbands en tributebands geselecteerd. De bands worden beoordeeld in twee categorieën: vakjury en publiek. Van elk optreden ontvangen zij een gedegen juryrapport met een sterkte-/zwakte-analyse en een cd met live registratie van het optreden. Vanaf de Regio-Finales worden de bands begeleid met o.a. bandcoaching en zo extra ondersteund in hun ontwikkeling, zowel muzikaal inhoudelijk als in hun podiumperformance.

De uiteindelijke winnaars van ‘The Clash of the Cover Bands Awards 2017’ worden beloond met o.a. een cd-contract met videoclip met landelijke distributie en plugging, meerdere optredens, bandcoaching, Broadcast live videoclips en live fotoshoots.

Voor coverbands en tributebands uit Regio Eindhoven vinden er voorrondes plaats in Altstadt in Eindhoven op:
– zondag 18 december 2016
– zondag 15 januari 2017
– zondag 19 februari 2017

Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in via www.theclashofthecoverbands.com

Follow