fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

26feb2016

The Black Cult

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 7,50 • Presale: 5,- Buy tickets

de nieuwe grote naam in de Nederlandse garage wereld

Een aanstekelijke mix van garage, punk en pop waar je maar al te graag op los gaat. Na het uitbrengen van hun tweede EP gaat het hard met The Black Cult. Ondergebracht bij Tender Records, o.a. ook het etiket van Tim Knol, speelden ze op Incubate, Zwarte Cross, 3FM, Here Comes The Summer, onlangs nog bij De Wereld Draait Door en veel meer.

The Black Cult

Rock ‘n Roll zoals het gespeeld moet worden: snel, luid en recht in je bek!

Het woord gaat dat The Black Cult de nieuwe grote naam is in de Nederlandse garage wereld. Dat kunnen we maar op een manier uitvinden. Dus pak je leren jack en ga het zelf zien.

The Super Soakers

In het voorprogramma The Super Soakers. Deze jonge honden maken strand-georïenteerde garagerock in de traditie van the Black Lips, Wavves en the Strokes. Ze zijn ontstaan in het koude december van 2014 en laten sindsdien de temperaturen alleen maar oplopen. Ze speelden eerder al op Prilpop, op de Toffel en in het voorprogramma van Lookapony, Afterpartees & the Black Cult. Leer de liedjes alvast uit je hoofd via en bereid je voor op veel zeewier, kibbeling en 4 knappen jongens in hun gloriedagen.