fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

20feb2016

Few Bits + Vera Zané

Try-out

Start 21:00 uur • Free entrance

nieuw album, klinkt als Beach House en Julia Stone

Few Bits is de band rond singer-songwriter Karolien van Ransbeeck. In februari 2013 verscheen hun debuutplaat Few Bits bij Zeal Records. Van Humo kreeg de plaat (***) en van De Morgen (****). De single “Wolves” van het debuut kwam regelrecht aan bij het Belgische volk. Nu met de tweede plaat is de band klaar voor het grote werk.
Voordat de band naar Amerika trekt om te spelen op het grote SXSW 2016 festival speelt de formatie een try-out in Altstadt! Dat wordt dus fijn wegdromen met Few Bits. Aanrader voor de fans van Beach House, Julia Stone en Warpaint!

Few Bits

“Een band die ons doet verlangen naar lange autoritten en warme zomernachten. De breekbare songs van Few Bits barsten telkens heel subtiel open, en tonen hun gelaagdheid pas na een paar luisterbeurten. Ruitje open en radio op maximum!’’ (STUBRU)

Vera Zané

Deze jonge Brabantse is hard op weg een household name te worden in de Nederlandse muziekwereld. Met haar muziek creëert ze een verbinding tussen mensen, het leven en haar visie daarop.
De persoonlijke benadering van het publiek, het verhaal van de songs en de intieme sfeer die ze op het podium schept, maken Vera Zané uniek.

Op dit moment werkt Vera Zané aan haar eerste EP die begin 2016 gereleased wordt. Deze EP bevat een mix van bandnummers en solo-opnames. En dat willen vanavond natuurlijk allemaal horen!