fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

03apr2020

Teen Spirit + FFOOSS

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

tribute to Kurt Cobain

I.v.m. de regelgeving rondom het Coronavirus (COVID-19) is deze show geannuleerd. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Zodra er meer duidelijkheid is hierover krijgen alle kaartkopers van onze partner Ticketmaster een mail  met daarin alle info, ook omtrent restitutie. Hou voor de zekerheid je spambox in de gaten.

In het weekend dat hij 26 jaar geleden overleed brengt Teen Spirit een eerbetoon aan Kurt Cobain. Omdat we hem nooit willen en mogen vergeten, vieren we deze dag in Altstadt!
Verwacht een band die de muziek begrijpt, voelt en benadert op een manier die jou van een eerlijke flashback voorziet naar een tijd waarin babies naakt geld opvisten en gitaren er altijd aan moesten geloven. Dat laatste mag je bij Teen Spirit letterlijk nemen!

Teen Spirit

Een andere generatie met hetzelfde gevoel bij de muziek van Nirvana. Teen Spirit doet je begrijpen wat Kurt Cobain zelf enkel onder woorden kon brengen in zijn songs. Geen parodie, geen poging om te evenaren maar een knipoog naar wat Nirvana was en nog steeds doet de dag van vandaag.

FFOOSS

In het voorprogramma staan de herrieschoppers van FFOOSS. Het duo (zij van 45ACIDBABIES, hij van Bongloard) combineert de liefde voor sarcasme, popcultuur en zelfspot in keiharde, ongeoorloofde rock-‘n-roll! Met hun energieke uitbarstingen dwingen de twee absolute publiek-participatie af. Dus kijk niet vreemd op als je jezelf ineens midden in Wall-of-Death of moshpit bevindt. Je hooft niet eens goed te luisteren om de invloed van Nirvana ‘te zien’ als FFOOSS je om de oren geeft!