fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

18apr2020

St. Plaster + Screw Houston

Start 21:00 uur • Door: 5,-

een explosief avondje met leden van Call It Off, Noyalty e.a.

I.v.m. de regelgeving rondom het Coronavirus (COVID-19) is deze show geannuleerd. We zijn op zoek naar een nieuwe datum. Zodra er meer duidelijkheid is hierover krijgen alle kaartkopers van onze partner Ticketmaster een mail  met daarin alle info, ook omtrent restitutie. Hou voor de zekerheid je spambox in de gaten.

Dit is de ‘farewell show’ van St. Plaster en staat met leden van Call It Off, Noyalty e.a. garant voor een de explosief avondje!

St. Plaster
St. Plaster is een punkrockproject van Adrian Delange (Call It Off) en Tim van Doorn (Big Dog Recordings). Kortdurend wel te verstaan, want de heren willen gewoon snelle punkrock uit de jaren ’90 maken. Dus begonnen ze nummers te schrijven en namen vervolgens in een mum van tijd maar liefst 13 tracks op! Als je bedenkt dat deze debuut-opname een totale speeltijd van maar 27 minuten heeft, snap je meteen dat hier om luide, snelle en kribbige songs gaat. Handjes in de lucht! In de geest van No Use For A Name, (early) Green Day, Rancid en Bad Religion hoor je punkrock waar je men eind vorige eeuw naar luisterde. En jij heden ten dage nog steeds. Lekker dus!

Screw Houston
Zullen we nog meer namen noemen? Screw Houston bestaat uit de raadselachtige zanger Roelof de Brouwer, Matthijs Krikke (gitaar), Dennis Verschoor (gitaar), Marc van Gastel (drums) en Anthony Hobo (bas). Opgericht als een post-hardcore-bandje veranderden ze een paar jaar later hun geluid en gingen het alternatieve punkrock-pad bewandelen. Denk Foo Fighters, Hot Water Music en The Menzingers.

St. Plaster