fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

24feb2018

Tape Toy + Yip Roc

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

dé toekomst van Nederland is hard, eigenwijs en een beetje gestoord

Degenen die hebben opgelet de afgelopen jaren kennen deze twee aanstormende talenten. Komend van de Herman Brood Academie zijn ze langzaam, maar ó zo zeker, Nederland aan het veroveren. Volkomen terecht spelen ze in januari dus ook ‘gewoon’ op Eurosonic Noorderslag! Het is hard, eigenwijs en een beetje gestoord. Verwacht catchy melodieën gepaard met 90’s rock invloeden, die resulteren in een liveshow met de energie van een punk band. TAPE TOY is het allemaal, maar ook weer niet. Yip Roc brengt je terug naar de nostalgische alternatieve rock met een sausje uit de jaren ’60/’70 en als topping een mix van garage en punk.

TAPE TOY

TAPE TOY is een gloednieuwe band uit Amsterdam. De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken.

Yip Roc

De mentaliteit van deze vier muzikanten berust op spelen met ballen, geen gedoe en geen gepriegel, de songs spelen alsof een sneltrein je gezicht binnen klettert, maar altijd op een fundament van goed in het gehoord liggende melodieën.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen