fbpx
Close menu
vr
20
mrt
Talking Heads, Stop Making Sense
Koop tickets
Laden Evenementen

vr20mrt

Talking Heads, Stop Making Sense

Koop tickets

Aanvang 21:00 uur • Deur: 15,- • vvk: 12,50 (incl) Koop tickets

Stop Making Sense 35 +1

Precies 36 jaar geleden kwam de legendarische concertfilm Stop Making Sense van new wave / post-punk band Talking Heads uit. Dat moeten we vieren! Vanavond wordt Stop Making Sense integraal uitgevoerd door een zeskoppige formatie. Inclusief de dansjes en grijze pakken! Een ode aan “one of the best rock movies ever made”!

De film begint met frontman David Byrne, die in zijn eentje op een kaal podium met een gitaar en taperecorder het nummer Psycho Killer uitvoert. Gedurende de show wordt het podium langzaam opgebouwd en verschijnen er steeds meer bandleden, totdat de gehele formatie het dak er af blaast!

NB: Er is geen voorprogramma, dus wees op tijd.

Met de aanstekelijke, energieke performance heeft de film zich in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift. Neem bijvoorbeeld de kenmerkende danspasjes, spannende lichteffecten en natuurlijk Byrne’s beroemde ‘big suit’. Door dit grote pak leek zijn hoofd kleiner dan zijn lichaam, hiermee legde Byrne de nadruk op dat je muziek vooral moet voelen en er niet te veel over na moet denken.