fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

11sep2020

Talking Heads, Stop Making Sense

Start 21:00 uur • Door: 15,- • Presale: 12,50 (incl) • UITVERKOCHT :(

Stop Making Sense 35 +1

Aanpassing programma! Als gevolg van de door de overheid genomen maatregelen om het coronavirus te bestrijden hebben we in overleg met de band besloten dat de show Talking Heads, Stop Making Sense op vrijdagavond 11 september geheel coronaproof zal plaatsvinden. Daarvoor hebben we de kaarthouders in twee groepen verdeeld en de aanvangstijd(en) moeten aanpassen. Je hebt van Ticketmaster een mail gekregen en nieuwe e-tickets met daarop jouw aanvangstijd: 20.00u of 22.00u. Een half uur voor jouw aanvangstijd openen de deuren.
WAT KUNNEN WE VAN ELKAAR VERWACHTEN (om het coronaproof te houden):
– We vragen iedereen zich aan de aangegeven tijden te houden
– Na kaartcontrole kies je zelf een zitplaats (we vragen iedereen ook tijdens het concert te blijven zitten)
– Kom je met meer personen, dan zijn jullie zelf verantwoordelijk voor de afstand die je tot elkaar houdt (jullie eigen bubbel). Maar houd 1.5m afstand tot mensen die niet bij jouw bubbel horen
– Registratie van contactgegevens bij binnenkomst is niet nodig, we hebben de gegevens van alle kaarthouders
– Volgens RIVM-richtlijnen vragen we je bij binnenkomst of je corona-gerelateerde klachten hebt
– Heb jij, of iemand uit je huishouden, een of meer corona-gerelateerde klachten? Blijf dan thuis. We zien je dan graag een andere keer terug.
Wij hebben er zin in, hopelijk jij ook!

Precies 36 jaar geleden kwam de legendarische concertfilm Stop Making Sense van new wave / post-punk band Talking Heads uit. Dat moetwe vieren! Vanavond wordt Stop Making Sense integraal uitgevoerd door een zeskoppige formatie. Inclusief de dansjes en grijze pakken! Een ode aan “one of the best rock movies ever made”!

De film begint met frontman David Byrne, die in zijn eentje op een kaal podium met een gitaar en taperecorder het nummer Psycho Killer uitvoert. Gedurende de show wordt het podium langzaam opgebouwd en verschijnen er steeds meer bandleden, totdat de gehele formatie het dak er af blaast!

NB: Er is geen voorprogramma, dus wees op tijd.

I.v.m. de regelgeving, adviezen en onze verantwoordelijkheid rondom het Coronavirus (COVID-19) is deze show verplaatst van 20 Maart naar 11 September. Alle kaartkopers hebben een mail van onze partner Ticketmaster gekregen met alle info.

Met de aanstekelijke, energieke performance heeft de film zich in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift. Neem bijvoorbeeld de kenmerkende danspasjes, spannende lichteffecten en natuurlijk Byrne’s beroemde ‘big suit’. Door dit grote pak leek zijn hoofd kleiner dan zijn lichaam, hiermee legde Byrne de nadruk op dat je muziek vooral moet voelen en er niet te veel over na moet denken.