fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

21okt2020

Altstadt Comedy

Start 19:30 uur • Door: -- • Presale: --

met Hermes Ahmadi, Arbi El Ayachi, Kim van den Heuvel, Onno Lolkema e.a.

GEANNULEERD (13 oktober 2020)
Helaas, vanwege de nieuwe maatregelen rond het coronavirus gaat dit event niet meer door. Je krijgt zo snel als mogelijk bericht van onze ticketingpartner Ticketmaster met alle info over de door jou reeds gekochte kaarten.

Nederlandstalige stand-up comedy show met de grootste opkomende talenten, die ieder op unieke wijze het publiek laten schateren.

Line-up:
Hermes Ahmadi | Arbi El Ayachi | Kim van den Heuvel | Tim Alpherts | Jules Keeris | Onno Lolkema

HERMES AHMADI

Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

Arbi El Ayachi

Arbi El Ayachi loopt sinds hij kon lopen nog steeds tegen een stoet in, koppig, nieuwsgierig en hardleers. Een schildpad die meer over de weg kan vertellen dan een haas. Misschien is hij heel speciaal of gewoon door een kosmische fout op de verkeerde planeet gezet. Vorig jaar is hij in première gegaan met zijn eerste avondvullende show.

Kim van den Heuvel

Een wervelende en verrassende act, die uit het niets de Nederlandse en Belgische zalen heeft veroverd. Zodra hij op het podium komt, neemt hij jou mee naar zijn absurdische wereld waarin zelfs hij niet weet wat er gaat gebeuren. Al snel won Kim meerdere comedyprijzen en u gaat zien waarom!

Tim Alpherts

Artificial Intelligence is voor veel mensen een buzzword. Niet voor Tim Alpherts (1994), hij heeft het gestudeerd. Op het podium licht hij een tipje van de sluier op te lichten omtrent technologische vooruitgang, maar vooral ook vragen te stellen over de implicaties: Wat betekent dit voor commerciële technologie? Wat gebeurt er met je data? En waarom zijn de websites van de overheid altijd zo onduidelijk? Zijn analyses en frustraties worden afgewisseld met zowel muziek als rap. In 2017 won Tim de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Jules Keeris

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Vorig seizoen ging hij met veel succes in première met zijn eerste avondvullende solovoorstelling!

Onno Lolkema

Onno heeft geen bio nodig. ‘Doei!’