fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

26jan2018

T-99 + Ernest van Aaken

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,25 (incl) Buy tickets

vintage instrumenten en ijzersterk muzikaal vakmanschap

Wie ooit de kans zou krijgen om met Dr. John en Los Lobos intens te jammen in een zweterige garage ergens in Austin, Texas, zou een beetje weten wat T-99 doet. Met behulp van vintage instrumenten en ijzersterk muzikaal vakmanschap brouwt dit trio een uniek mengsel van muziekstijlen. Wie toch op zoek wil naar een definitie komt uit bij de ‘T-99-sound’ dat ook omschreven mag worden als alternatieve rootsrock. Met het album ‘Bedlam’ komen ze nu Eindhoven laten transpireren!

T-99

Met hun eclectische mix van rock-‘n-roll, blues, country, surf en soul heeft T-99 alle grote festivals op hun naam staan en deelde het podium met o.a. Chuck Berry, Dr. John en Little Feet. TV-programmas, commercials, theaterproducties, films… wellicht heb je de band vaker gehoord dan je denkt. T-99 behoort eigenlijk al ruim 15 jaar tot de Europees top van de alternatieve rootsrock.

Ernest van Aaken

Het voorprogramma, Ernest van Aaken, haalt de inspiratie uit de ‘depression years’ van de Verenigde Staten gecombineerd met de ballen waar punk voor stond. Recht voor je raap delta blues met een ruwe sound, dat is wat je krijgt als je Ernest van Aaken met zijn companen op een podium zet. In september 2017 jaar bracht deze band als trio hun eigen versie uit van de traditional ‘Keep your lamps trimmed and burning. Deze productie is opgenomen door Peter van Elderen en de clip is geschoten door Nenah Gorissen.

Vanavond zie je: Ernest van Aaken – Electric Guitar/Vocals, Daan van der Vorst – Drums, Roel van Erp – Bass en Rob Keeris – Trombone