fbpx
Close menu
za
21
dec
Sun Gods + Lip Service
Laden Evenementen

za21dec

Sun Gods + Lip Service

Nieuwe Namen

Aanvang 21:30 uur • Gratis entree

grootste Belgisch talent van het moment

Sun Gods is het vervolg op Barefoot And The Shoes, de Gentse band die vanaf eind 2016 een time-out van een jaar heeft genomen om een nieuw geluid te ontwikkelen. Daarvoor hebben ze samengewerkt met de getalenteerde jonge producer Roel De Bruyne.

Sun Gods

Sun Gods heeft een sound die echo’s doet weerklinken uit de jaren tachtig, maar met een prominente actuele twist. Dat gegeven wordt gestaafd met het rijtje artiesten waar ze naar eigen zeggen door zijn beïnvloed. Dat gaat van Peter Gabriel, The War on Drugs, Bon Iver, Suzanne Vega, Haim en Radiohead, tot Paul Simon, Damon Albarn, Nick Drake, Daniel Lanois en David Bowie. Belangrijke troef van de band is zanger Brent Buckler, die met zijn zware doch krachtige stem zijn verhalende teksten iedere song laat klinken als een melodieus epos. Na de release van de live EP ‘Trefpunt Sessions’ in mei 2018 wordt er momenteel gewerkt aan het debuutalbum, voorafgegaan door de release van een aantal singles.

Lip Service

Lip Service’s eigenzinnige en energieke popsongs lijden aan verschillende kwalen: hoekige grooves, kleverige melodieën en bitse gitaren.
KLINKT ALS: Talking Heads, Pixies, The Van Jets


Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen