fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

21dec2019

The Radar Station + Lip Service

Nieuwe Namen

Start 21:30 uur • Free entrance

Sun Gods heten nu The Radar Station

Sun Gods heten nu The Radar Station en met hun rijke, gelaagde synth- en gitaarpartijen en prominente drums creëert The Radar Station een eigen, uniek geluid: weidse, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s van de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois. Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers.

 

The Radar Station

The Radar Station overtuigde in korte tijd tal van concertorganisatoren. Zo speelde de jonge band in 2018, toen nog als Sun Gods gesmaakte sets op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL) en het IZUG Festival in Breda (NL). Dit jaar waren er opgemerkte passages op o.a. Kneistival, de Fonnefeesten en het Rivierenhof in Antwerpen. Ook op de radio werden de eerste hoofdstukken geschreven. In 2018 kampeerde single ‘Subtle Science’ veertien weken op de playlist van Radio 1. Opvolgers ‘Zanzara’ en ‘Pictures of You’ werden dit voorjaar dan weer opgepikt door Studio Brussel in hun Eigen Kweek-playlist. Medio 2019 werd The Radar Station uitgenodigd voor een beklijvende live- sessie op NPO Radio 5 (NL). Op 14 februari 2020 verschijnt het debuutalbum in België en Nederland en zal ongetwijfeld deze geweldige band voorgoed op de kaart zetten.

Lip Service

Lip Service’s eigenzinnige en energieke popsongs lijden aan verschillende kwalen: hoekige grooves, kleverige melodieën en bitse gitaren.
KLINKT ALS: Talking Heads, Pixies, The Van Jets


Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen