fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

20dec2019

Komatsu + King Hiss

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,- • Presale: 11,50 (incl) Buy tickets

Suppermassive X-Mass

Komatsu, natuurlijk uit Rockcity Eindhoven, knalt alle kerstversiering uit de bomen tijdens de Suppermassive X-Mass w/ Komatsu. We mogen nog niet te veel verklappen, maar reken maar dat er wat dennennaalden zullen sneuvelen! Tegen de muur van sludge, stoner rock en metal zoals alleen Komatsu die kan voortbewegen is zelfs de duurste spar niet bestand. Laat je kerstmuts dus thuis want die wordt keihard weggeblazen!

Komatsu

Komatsu heeft de afgelopen jaren het genoegen gehad om de podia te delen met onder andere Orange Goblin, Crowbar, Brant Bjork, Nick Oliveri, John Garcia, Truckfighters, Lonely Kamel, Karma to Burn, The Sword, Red Fang, Clutch, Nashville Pussy, High on Fire, Corrosion of Conformity, Baroness, The Freeks, Duel, The Midnight Ghost Train en Queens of the Stone Age.

King Hiss

Zanger Coudron grijpt elke kans aan om de vele duivels uit zijn bast te briesen en doet dit telkens alsof het zijn laatste performance ooit zal zijn. Joost Noyelle (Congress, Liar) mag zich ondertussen met recht en rede een bescheiden levende legende noemen en zorgt eigenhandig voor 6-snarige riff-tornado’s, met gevoel voor melodie en een fikse dosis agressie. Ritmesectie Dominiek ‘Visioene’ Hoet (bas) en Jason Bernard (drums) maken de muzikale versie van een schilderij van Jeronimus Bosch compleet. Woester dan de baard van Ragnar en strakker dan een eendenreet, dát is hetgeen je zal onthouden van de vier heren op een podium.