fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen
Undercover-Roliing-Stones-Dag

26jun2022

Rolling Stones Dag

Buy tickets

Start 13:00 uur • Door: 13,- • Presale: 13,- (incl) Buy tickets

editie 21 met o.a. Undercover

De afgelopen 20 jaar was iedere Rolling Stones Dag in Altstadt kei hard uitverkocht. Dat zal deze 21ste editie niet anders zijn! Er wordt niet alleen bijzonder Rolling Stones-werk, en meer, geëxposeerd. Ook hebben we een stand vol Rolling Stones merchandise, tonen exclusief beeldmateriaal en natuurlijk hebben we de juiste atmosfeer en veel -heel veel- Rolling Stones fans in huis. En natuurlijk staat er een vette Stones-band!

Undercover is een echte live band. Rauw en puur zoals de Stones zijn. Zonder een kopie te willen zijn van de Rolling Stones heeft Undercover een zanger met een net zo energieke performance als Mick Jagger en worden de legendarische riffs van Keith Richards in authentieke stemming gespeeld. Undercover klinkt als de Stones in hun beste jaren en speelt de nummers hartstochtelijk en herkenbaar.

Programma vanaf 13.00u
Bijzondere videobeelden | Expo | Merchandise
Undercover speelt v.a. 16.30u

 

Undercover

Naast de grote hits zoals Satisfaction, Angie, Sympathy for the devil, Paint it black en nog vele andere bekende titels speelt Undercover ook minder bekende nummers zoals bijvoorbeeld Time Waits for no one of Can’t you hear me knocking.
De ultieme Stonessfeer ontstaat door het publiek te betrekken bij de show!

Robbie Stone

Dit evenement wordt georganiseerd i.s.m. Robbie Stone, oprichter van de eerste Rolling Stones fanpub in ons land.

Vanuit Texel, Ameland, Limburg, België, en zelfs Duitsland, komen Stones liefhebbers naar onze Lichtstad om dit mee te maken. Waarom? Omdat er sinds 2001 op hoog niveau genoeg te doen is voor een heerlijke dag Rolling Stones, voor jong en oud! De sfeer die de bezoekers weten neer te zetten is er een uit duizenden.