fbpx
Close menu
vr
11
feb
De Likt + The Jerry Hormone Ego Trip
Koop tickets
Laden Evenementen

vr11feb

De Likt + The Jerry Hormone Ego Trip

Koop tickets

Aanvang 21:00 uur • Deur: 19,- (incl) • vvk: 19,- (incl) Koop tickets

man van de kopstoot tour

Wie het over De Likt heeft, heeft het over futuristische funk en een bak vol vette hiphop met scherpe teksten. Het komt aan als een klap op je kanis en toch wil je alleen maar meer! Giorgi Kuiper, John van Beek en natuurlijk frontman Jordy Dijkshoorn zijn terug met nieuw werk. Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht werd maar nooit live gespeeld kon worden door COVID-19.

Het Rotterdamse sloopbedrijf verkocht al twee keer Altstadt uit en kreeg toen iedereen op de knieƫn! Durf jij het aan?

In het voorprogramma zien we The Jerry Hormone Ego Trip. Dat belooft een lekkere opwarmer!WORDT VERPLAATST
I.v.m. de maatregelen rond het Coronavirus (COVID-19) was deze show in eerste instantie verplaatst van 04 april ’20, toen naar 12 juni ’20, naar 03 april ’21 en naar 22 oktober ’21. De nieuwe datum daarna zou zijn; vrijdag 11 februari 2022. Maar ook dat kan niet doorgaan. We zoeken met De Likt momenteel naar een nieuwe datum. Zodra we die hebben gevonden krijg je bericht van ons of van Ticketmaster.
Gekochte kaarten blijven gewoon geldig. Mocht je niet kunnen op de nieuwe datum dan krijg je uiteraard je geld terug.
Wordt zsm vervolgd!

Info over corona & tickets

The Jerry Hormone Ego Trip

Door de combinatie van de verhalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock ‘n’ roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden, of het nu voluit versterkt in een grote zaal is, of met akoestische gitaren en huiskamerorgel in intiemere setting.

The Jerry Hormone Ego Trip ronkt, bonkt, knettert, ruist, raast, stampt, tettert, suist, galmt, giert, gonst, bromt, blaast, bonst, rammelt, tingel-tangelt, jingle-janglet, jengelt, knarst, knispert, knalt, sist, schettert, schalt, piept, zoemt, dreunt, fluit en swingt de pan uit.