fbpx
Close menu
za
03
apr
De Likt + The Jerry Hormone Ego Trip
Koop tickets
Laden Evenementen

za03apr

De Likt + The Jerry Hormone Ego Trip

Koop tickets

Aanvang 21:00 uur • Deur: 19,- (incl) • vvk: 19,- (incl) Koop tickets

man van de kopstoot tour

Wie het over De Likt heeft, heeft het over futuristische funk en een bak vol vette hiphop met scherpe teksten. Het komt aan als een klap op je kanis en toch wil je alleen maar meer! Giorgi Kuiper, John van Beek en natuurlijk frontman Jordy Dijkshoorn zijn terug met nieuw werk. Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt.

Het Rotterdamse sloopbedrijf verkocht al twee keer Altstadt uit en kreeg toen iedereen op de knieën! Durf jij het aan?

In het voorprogramma zien we The Jerry Hormone Ego Trip. Dat belooft een lekkere opwarmer!


I.v.m. de maatregelen rond het Coronavirus (COVID-19) was deze show in eerste instantie verplaatst van 04 april naar 12 juni 2020.  De nieuwe datum is nu dus 03 april 2021!
A
lle kaartkopers krijgen zo snel mogelijk bericht van onze partner Ticketmaster. In die mail staat alle info. (hou voor de zekerheid je spambox in de gaten).

The Jerry Hormone Ego Trip

Door de combinatie van de verhalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock ‘n’ roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden, of het nu voluit versterkt in een grote zaal is, of met akoestische gitaren en huiskamerorgel in intiemere setting.

The Jerry Hormone Ego Trip ronkt, bonkt, knettert, ruist, raast, stampt, tettert, suist, galmt, giert, gonst, bromt, blaast, bonst, rammelt, tingel-tangelt, jingle-janglet, jengelt, knarst, knispert, knalt, sist, schettert, schalt, piept, zoemt, dreunt, fluit en swingt de pan uit.