fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

26nov2016

SKIP&DIE + Sofie Letitre

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 16,- • Presale: 13,50 Buy tickets

'futuristic tropical bass’ met Zuid Afrikaanse roots

Bereid je voor op een heftig explosieve live show. De ‘futuristic tropical bass’ van SKIP&DIE is niet alleen vernieuwend, het heeft ook een onuitputtelijke energie. Denk aan digital cumbia, maloya, Braziliaanse rasterinha, electro chaabi, dub, footwork en psychedelische rock.  Dit is voetjes van de vloer. Wanneer de Zuid Afirkaanse frontvrouw Cata.Pirata op eigen wijze de boel nog eens flink aanpakt, weet je gewoon dat je meer wilt. En dat zal je krijgen ook!

SKIP&DIE

Na de release van hun eerste single ‘Love Jihad’ (2012) ging het hard met deze internationale groep. Er volgde onder andere een tour van bijna drie jaar langs alle hoeken op deze aardkloot. Dat bleek de voorbode voor het in 2015 uitgebrachte album ‘Cosmic Serpents’ dat is opgenomen in Brazilië, Egypte, Argentinië, Colombia, La Reunion, Zuid Afrika, Portugal en Nederland. Festivals als Lowlands en Pinkpop zijn al lang en breed ingepakt. Van Altstadt zal dus weinig overblijven.

SKIP&DIE bestaat uit vocaliste/beeldend kunstenaar Cata.Pirata, producer Jori Collignon, percussionist Gino Bombrini en gitarist Daniel Rose.

Sofie Letitre

Het boze zusje van Massive Attack? De diepte en intensiteit van James Blake en Björk? Daar is niets mis mee! In samenwerking met o.a. Thijs de Vlieger, bekend van drum ’n bass NOISIA, maakte Sofie Letitre in 2015 haar eerste elektronische EP, ’Uncanny Valley’. Plots werd haar muziek gedraaid oa. door Marry Ann Hobbs (BBC6), Eddy Temple Morris (XFM) en 3FM. Maar ook trad ze op bij DWDD, ADE en PITCH festival. De overwegend elektronische muziek wordt live gespeeld door haar band. Een fusie van de traditionele akoestische instrumenten en elektronica zorgt voor een intieme én dynamische liveshow waarbij de intensiteit van Sofie’s stem centraal staat. Op 15 oktober presenteerde Sofie haar tweede EP ‘Take To Heels’. En ook dat is verdomd mooi!