fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

25nov2016

BASECAMP + AVI ON FIRE

Buy tickets
Lichting

Start 21:00 uur • Door: 10,- • Presale: 10,- Buy tickets

heerlijke electro indie in de lijn van Chet Faker en James Blake

Vanavond slaat Lichting het BASECAMP op in Altstadt met heerlijke electro indie in de lijn van Chet Faker en James Blake. Zonder dollen, de mannen van BASECAMP gaan the next big thing worden in zwoele elektronische indie. Perrrrrrrfecte Lichting show dus. Op 21 oktober komt hun nieuwe ‘In Stone EP’ uit. Tijd zat om die voor hun show helemaal grijs te draaien. Oh ja, ze komen dan wel uit Nashville, maar ze maken dus GEEN country muziek.

Denk aan Foster The People, hier en daar wat MGMT, Phoenix en Foals… maar vooral AVI. AVI ON FIRE heeft heerlijke eigenzinnige tracks die niet meer uit je kop gaan!

BASECAMP

AVI ON FIRE

AVI ON FIRE is het nieuwe en eerste soloproject van Bram Wesdorp, vroeger frontman van Neighbour Neighbour en onderdeel van Yellow Grass. Nu is AVI ON FIRE hier, als support van BASECAMP tijdens de Lichting show

MEER LICHTING:

Lichting is de nieuwe programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer weten over Lichting, Effenaar, Altstadt en de gave shows die die samenwerking met zich meebrengt?
Klik hier om het licht te zien

Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden?
App dan ‘Lichting’ naar 06 830 612 14, zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

KÖNIG GELUIDSTECHNIEK

Lichting shows worden mede mogelijk gemaakt door König Geluidstechniek.
Dat hoor je, dat beleef je!