fbpx
Close menu
zo
31
jan
The Rolling Stones Dag
Koop tickets
Laden Evenementen

31jan2016

The Rolling Stones Dag

Koop tickets

Aanvang 13:00 uur • Deur: 12,50 • vvk: 10,- Koop tickets

nationale editie nummer 16, met Stolling Rones

Al sinds 2001 organiseert Altstadt Eindhoven de Nationale Rolling Stones Dag. Gezien de grote opkomst uit heel Nederland en buurlanden is de uitgesproken gezelligheid onder de bezoekers de motor van deze dag. Vanuit Texel, Groningen, Limburg, België en zelfs Duitsland is het niet te ver om naar Eindhoven te komen. Zo blijkt ieder jaar maar weer.
Naast de show van Neerlands beste Stones tributeband, Stolling Rones, is er natuurlijk veel beeldmateriaal en een gespecialiseerde stand met Rolling Stones merchandising waar je bijzondere items kunt aanschaffen zoals lp’s, cd’s, stickers, posters, tourboeken, pins, stropdassen, enz.
Naast dit geheel is er nog een expositie met Rolling Stones-schilderijen van kunstenares Miranda van Reijn.

Programma:
Dvd-show op groot scherm en monitoren | Gespecialiseerde Rolling Stones verkoopstand | Rolling Stones art-expositie | Live: The Stolling Rones
(de band speelt vanaf 16.45u)

Stolling Rones

De absolute topper onder de Rolling Stones-tributebands is The Stolling Rones! Deze band is dan ook om het jaar aanwezig op de nationale Rolling Stones Dag. Zo ook deze keer.
Er bestaan soms (heftige) meningsverschillen over het al dan niet goed zijn van een Rolling Stones coverband. Maar de vergelijkingen en de reacties die loskomen na een optreden van The Stolling Rones hebben geen uitleg nodig; iedere Rolling Stones liefhebber moet deze gezien hebben!

Robbie Stone

Dit event is vooral te danken aan Robbie Stone, oprichter van de eerste en belangrijkste Rolling Stones fanclub in ons land.