fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

04feb2016

Kings Of Schrobbelèr & Telekids Voor Alcoholisten

Carnaval

Start 20:00 uur • Free entrance

Nederlandstalige schlagers in een carnavalesk metal-, punk- en hardcore-jasje

Vaak de vraag rond deze tijd van het jaar: Bestaan ze eigenlijk nog wel… die Hertogen van het Tilburgse Nectar Van De Goden & De Beschonken Televisie Ambassadeurs Van De 90’s?
Oh, jazeker wel!
De stilte wordt doorbroken. Op deze donderdag wordt Lampegat omver getrapt, geschoffeld en de carnaval ingeluid door de Kings Of Schrobbelèr en Telekids Voor Alcoholisten.
En voor de echte die-hards onder ons; je kunt met de bands & personeel gezellig mee komen zingen met de KARAOKE CARNAVALS EXTRAVAGANZA!

En ben je voor 20.30u binnen, dan krijg je een gratis borreltje bij binnenkomst!

Kings Of Schrobbelèr

De Eindhovense knakkers van de Kings of Schrobbeler zijn na een hels jaar terug op de planken van Altstadt Eindhoven. De muzikanten uit het Brabantse land zijn onder andere actief geweest in wat DIY, unity hardcore, vrolijke catchy pop-punk, theaterprogramma’s, singer-songwriter avonden en andere gekkigheid. Maar vanavond komen ze weer gewoon gezellig met jou & je vrienden bier en schrobbelèr drinken. Zoals het hoort!
Verwacht een mengelmoes van Nederlandstalige schlager, een tintje musicals, metal/punk/hardcore en natuurlijk een tranentrekker of twee. Begin maar alvast met oefenen: KINGS, KINGS, KINGS, KINGS.

Telekids Voor Alcoholisten

Zoals het bier fraai staat te gisten, speelt ook dit jaar weer Telekids Voor Alcoholisten! Geen enkele bandnaam omschrijft de muziek beter dan de naam van dit gezelschap. Televisietunes uit de verloren jeugd, vergeten dagen en verwaterde tijden in het aangename, vermakelijke en behaaglijke jasje van de alcoholist die met zeven halve liters voor je staat bij de kassa. Met Che’ke Fietspomp, Daddy Schmutzig, Marco Confetti, Bonkie en Paulus de Hoskabouter op de bühne zal deze editie van de Mega Blubber Power Tour een onuitwisbare indruk en mogelijk traumatische ervaring opleveren. Telekids voor Alcoholisten, de absolute aanrader voor het hele gezin!

Timetable

Ben je voor 20.30u binnen, dan krijg je een gratis borreltje bij binnenkomst!
Karaoke Carnaval Extravaganza: 20.00u
Telekids Voor Alcoholisten: 21.00u – 21.45u
Kings Of Schrobbeler: 22.15u – 23.30u
Kende nog naar huis met het nachtnet ook nog es!


Dresscode: Gek mutske, mal pakske, als het maar carnaval is!