fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

22jan2016

Reptilians

Start 21:00 uur • Free entrance

gratis release show van energieke reptielmensen

Dit zijn REPTILIANS. Vier reptielmensen die met hun energieke muziek, die klinkt als een mix van Bouncing Souls, Social Distortion en Blink-182, de wereld willen veroveren. Vanuit hun basis in Eindhoven zijn ze nu twee jaar bezig om middes hun eigen sounds een betere wereld te scheppen voor de mensen op aarde.
Deze januari gaan zij hun nieuwe EP “Lost In Space” lanceren die ze opgenomen hebben met Tim van Doorn in de Big Dog Recordings studio in Antwerpen. Ze zijn niet meer te stoppen op hun pad naar wereldoverheersing, u bent dus gewaarschuwd!

Reptilians

Tijdens hun shows in Nederland en Duitsland hebben zij het podium al gedeeld met onder andere Street Dogs (US), The Perms (CA) en Bangers (UK). Ook stonden ze op Nirwana Tuinfeest dankzij het optreden op het Eurosjopper festival.

About June

Het voorprogramma wordt verzorgd door About June, een duo uit Utrecht & Antwerpen die met drums, gitaar en heel veel pedalen kneiterharde rock en roll maken. Momenteel wordt er gewerkt aan een debuutalbum.

On The Rize

On The Rize, een 4 koppige Poppunk band uit Eindhoven. Ze hebben elkaar ontmoet op het RockCity Institute in Eindhoven en het klikte vanaf het begin. Ze hebben invloeden van de bands als The Story So Far en Neck Deep en hebben daar hun eigen draai aan gegeven. Ze voelen niet alleen hun muziek maar ze droppen het ook als een show.