fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

25apr2019

Rock City Afterparty

Start 20:00 uur • Free entrance

selectie van RCI showcases én ex-leerlingen

WAlleen de beste van de beste, de vetste van de vetste en de meest getalenteerde bands worden door docent Ruud Borgers eruit gepikt tijdens 10-wekelijkse showcases van het Rock City Institute. Eens per kwartaal spelen die acts dan Altstadt Eindhoven plat tijdens de Rock City Afterparty. Ook ex-Rock City artiesten zullen knallen deze avond.

On stage:

DJENZ

FLOATING LEAF
Floating Leaf is oprecht, kleurrijk en soulful. En staat voor de zoektocht naar de puurste vorm van jezelf. Akoestische jazz/soul gecombineerd met moderne pop/r&b creëren een goede basis voor de poëtische en visuele verhalen verteld door Lieve Frey. Gepresenteerd als solo- en band act. Er zitten verrassende stukken in de muziek waarmee Floating Leaf het publiek omver blaast. Uiteindelijk draait het om de groove’s, een onvergetelijke tijd en het delen van een gevoel en creatie.

SOLLIS

En nog meer….

Floating Leaf

HOE KOMT ROCK CITY AFTERPARTY TOT STAND?

Op het Rock City Institute wordt keihard gewerkt. Met een BANG en een ‘right in your face’ BOOM verrichten de leerlingen van het Summa College flinke arbeid. Zo leren de artiesten in spe omgaan met de strenge, lang niet zo harmonieuze, music business. En, ze worden er rete goed van!

Iedere 10 weken worden op het RCI bands gevormd. Van singer-song naar punk en van folk tot aan hardcore, tijdens showcases worden de formaties beoordeeld op eigen repertoire. Daar volgt o.l.v. Ruud Borgers een selectie op. Het moge duidelijk zijn dat deze uitverkorenen met eigen werk en knallende covers het podium van Altstadt betreden. Bijgestaan door ex-leerlingen van het enige echte Rock City Institute belooft dit heel wat.