fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

20apr2019

Mooneye + Camille Camille

Nieuwe Namen

Start 20:30 uur • Free entrance

finalisten De Nieuwe Lichting 2019 - Studio Brussel

Twee jaar intensief optreden als Mickey Doyle gaf hem de nodige ervaring en présence. Begin dit jaar achtte hij als ‘Artist In Residence’ van Wilde Westen/De Kreun (Kortrijk) de tijd rijp een versnelling hoger te schakelen: een full band, een nieuwe naam en een eerste EP!

MOONEYE

Hiervoor kampeerde Michiel een week lang in de studio van Pascal Deweze (Warhaus, Metal Molly, Sukilove, Broken Glass Heroes). In Pascal vond hij de ideale mentor die als producer én muzikant duidelijk zijn stempel heeft gedrukt. Het resultaat: vijf kraakheldere songs met als kloppend hart de rijke arrangementen, heerlijke melodieën en Michiels schitterende stemgeluid

De band is voornamelijk in België actief, maar ook in Nederland rolde het eerste balletje: de bekende radio-DJ Annemieke Schollaardt (3FM, Radio 2) verkoos half mei ‘This Thing’ als ‘A-plaat van de week’ waardoor de song drie dagen lang elke dag op NPO Radio 2 kwam.

Camille Camille

Camille Camille is een Bruxelloise met een breekbare stem. Ze treedt als straatmuzikante regelmatig op onder de Sint-Michielsbrug in Gent. Ze brengt wat ze zelf omschrijft als ‘melancholische, soothing folkmuziek’ met de invloeden van Laura Marling, Karen Dalton, Marika Hackman en Alice Phoebe Lou.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen