fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

23mrt2018

Projekt Rakija + The Irrational Library

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

springen op Balkan cross-over

Rete energieke Balkan, dansbare beats, exorbitante blazers en een schreeuwende rock gitaar, dat is Projekt Rakija. Een knallende live show rondom de nieuwe plaat ‘Party Eggs’ is verzekerd. Wat we ook weten is dat jij, al dan niet bedoeld, de hele avond staat te springen!

Projekt Rakija

Projekt Rakija staat bekend om hun vurige optreden en een uniek geluid waarbij rock, electro, reggae en hiphop worden gemengd met Balkan. Deze rauwe cross-over bende tilt hun muziek naar ongekende hoogtes. Na  het debuut ‘Welcome to the Family’ (2013) heeft de band op allerlei festivals en podia gespeeld. Denk aan Sziget, Festival Mundial, Paaspop, Zwarte Cross en veel meer. Nu is daar het nieuwe album en volgende ronde grote festivals en zalen!

The Irrational Library

The Irrational Library heeft de wortels stevig geaard in de regionale en wereldse tegencultuur. De Nederlands-Amerikaanse band produceert een vuige groove die sterk is beïnvloed door iconen uit de beat, provo en punk culturen. Het rtime dat de band hanteert zet de maatschappijkritische lyrics op een muzikale trein met het snelheidsvermogen van Booker T & The MGs of The Outsiders. De baritonsax stuwt de wagons nog harder voort met strakke melodieën en psychedelische improvisaties. The Irrational Library nodigt uit tot dansen, kritisch denken, neuken en oprotten.