fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

28sep2018

Popronde

Start 19:00 uur • Free entrance

TAPE TOY + Kita Menari + MILLENNIALS + Moon Moon Moon

Ook dit jaar is Altstadt Eindhoven officieel OOR Talent Stage tijdens het grootste gratis reizende festival van Nederland.  Samen met het enige echte muziekmagazine zetten we weer geweldige bands neer:

Moon Moon Moon – 19.00u | MILLENNIALS – 20.30u | Kita Menari – 22.00u | TAPE TOY – 23.15u

Moon Moon Moon

Ze stonden al op Le Guess, Incubate, Here comes The Summer en waren te gast bij Radio 2. Moon Moon Moon gebruikt accordeons, toetsenborden, ruis en andere dingen om live te creëren. Wat creëren ze dan? Spannende muziek met poëtische teksten. En dan vooral cool, vernieuwend en met een knipoog.

MILLENNIALS

Een gitaarband met liedjes die overlopen van leven en energie. Nonchalante, soms noisy, indierock vol pophooks en aanstekelijke gitaarlijnen. Inspiratie wordt gehaald uit bands als Real Estate en The Babies.

Kita Menari

Kita Menari betekent ‘Wij Dansen’ en is te omschrijven als energieke Indie-Pop met een jaren ’80 randje. DWDD, TopSong & Nieuwe Naam op radio2, veel airplay, UK Spotify viral, OOR Talent en een showcase tijdens ES’18. Vanaf 17 Aug worden er tracks gereleased die begin 2019 op het debuutalbum zullen verschijnen.

TAPE TOY

TAPE TOY is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Voeg daar veel energie en een bundel songs ‘type oorwurm’ aan toe en je begrijpt dat TAPE TOY niet “nieuwe band nummer zoveel” is.

Meer over Popronde?

Check de website van Popronde om alles, maar dan ook alles, te weten te komen.