fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

22sep2018

Josh Island + Blind Surfer

Nieuwe Namen

Start 21:00 uur • Free entrance

meeslepende songs van indie tot folk en jazzy pop

Zijn dynamische mix van story-driven folk, jazzy pop en warme soul-blues is waardoor Josh Island internationale podia mocht spelen. Een indrukwekkende stem en prachtig gitaarspel met internationaal charisma. 

Josh Island

Dat Josh Island afkomstig is uit Nederland en opgegroeid is in het buitenland is te merken aan zijn internationaal charisma en zijn meeslepende songs. Een dynamische smeltkroes van story-driven folk, jazzy pop en warme soul-blues leidde ertoe dat hij internationale podia mocht openen voor onder anderen Alex Vargas, Charlie Cunningham, Mighty Oaks en Leslie Clio.

Blind Surfer

Na twee jaar lang liedjes schrijven voor het debuutalbum dat in Abbey Road is gemasterd, wilde Blind Surfer niets liever dan hun liedjes ten gehore brengen op een podium. Met ‘This Time Next Year’ laat de band hun indie rock sound iedereen wegblazen.

Nieuwe Namen

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen