fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

02jun2016

Plugged Festival Afterparty

Start 23:45 uur • Free entrance

na het tofste festival van Eindhoven gaan we indoor door

Het Plugged Festival wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. We kunnen echt wel stellen dat dit een van de tofste festivals in Eindhoven aan het worden is. Of liever; aan het zijn is!
Om dat eens flink te benadrukken, doen we graag iets voor het Plugged Festival. Het was niet lang zoeken naar ons kado. We zijn al lang fan van Adam & The Relevants en vinden dit dé gelegenheid de formatie in Eindhoven te programmeren.

Vrijdag 2 juni kan ook jij gratis naar het Plugged Festival op het TU/e terrein waar vanaf 20.45u ‘onze’ band Adam & The Relevants speelt.
Om dan maar meteen te vermelden dat de afterparty vanaf 23.45u in Altstadt Eindhoven plaats gaat vinden! Waar de biertjes gewoon koud staan natuurlijk.

Adam & The Relevants

Te zien dus op het Plugged Festival op het TU/e terrein vanaf 20.45u
Adam & the Relevants maakt aanstekelijke gitaarpop, opgediend met een ontembare energie. Een enkele keer rammelt het; soms is het opruiend wild; maar altijd is er dat verpletterende refrein. De band is geïnspireerd door enerzijds 90s bands als Oasis en Weezer en anderzijds door hedendaagse bands als Wavves en FIDLAR. De liedjes zijn zorgeloos, scherp en lopen over van branie. Geen pretenties, gewoon een bonte verzameling stevige en vooral catchy liedjes die direct in je hoofd blijven zitten.