fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

29mei2016

Blowbeat

Start 15:00 uur • Door: afgelast

GEANNULEERD

Helaas! De heren van Blowbeat hebben hun tour geannuleerd. In een bericht schrijft de band: “Onze Eric is nog steeds serieus geveld. Zonder al te zeer in details te treden: ‘oververmoeidheid en totale overbelasting’ zijn hier de kernwoorden. De artsen raden ten strengste af om te spelen.”

Heb je de tickets via Ticketmaster of via het Call Center van Ticketmaster gekocht? Klik dan hier om je geld terug te vragen via de klantenservice.
TIP: Kies ‘afgelast/verschoven’ in het dropdown menu van het contactformulier.
TIP: Als je de tickets via ons Call Center hebt besteld, vermeld dan ook het rekeningnummer waarnaar wij één en ander kunnen overmaken.
Het geld wordt overgemaakt naar het rekeningnummer of de creditcard die is gebruikt voor de betaling.

Zoals in de Algemene Voorwaarden van Ticketmaster wordt vermeld, worden uitsluitend de ticketgelden (exclusief service-, transactie- en bezorgkosten) terugbetaald.
Wij hopen dat hiermee alles duidelijk is. Als je nog vragen hebt dan kan je contact opnemen via de klantenservice.

blowbeat

De schromelijk onderschatte band Blowbeat, die ooit grossierde in lekker dwarse rock en een gezonde dosis experimenteerdrift, is na een lange afwezigheid eindelijk terug aan het front. Het heilige vuur van Ton Engels (zang, gitaar), Leendert Haaksma (gitaar), Eric Coenen (bas, zang) en Arthur Lijten (drums, zang) brand nog op volle kracht!

Hun songs zijn opgebouwd volgens het beproefde Blowbeat stramien; gedreven, stevig en funky met typische Zappa-eske (onverwachte breaks, maffe koortjes) trekjes. Daarnaast hebben de heren hun horizon danig verbreed.

Zoveel liedjes zoveel kleurschakeringen; van roeierig ingehouden tot een soms naar hardrock neigende heftigheid. Benodigdheden: slimme arrangementen, een superieure speltechniek en knap geconstrueerde, niet van humor gespeende songteksten. Blowbeat is terug van weggeweest. De concurrentie zij gewaarschuwd. Gedurende de concerten zullen ook songs van Mister Inglish (soloproject van Ton Engels) gespeeld worden.