fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

05okt2018

¡Pendejo!

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 11,- • Presale: 9,- (incl) Buy tickets

verplaatst naar 30 november

Door omstandigheden is de release van ‘Sin Vergüenza’, de derde plaat van Pendej0, behoorlijk vertraagd; pas op 30 november komt de plaat officieel uit. En een release-party zonder dat er een officiële release is, kan natuurlijk niet doorgaan voor een release-feestje! In goed overleg is daarom besloten de show van 5 oktober te verplaatsen naar vrijdag 30 november.
Reeds gekochte tickets blijven geldig! Mocht de nieuwe datum echt niet uitkomen, dan krijg je via Ticketmaster je geld terug. Ticketmaster mailt je daarover.
Namens de band excuses voor het gedoe. Ze hebben beloofd als goedmaker iets speciaals voor het concert van de 30ste te regelen!

Klik hier om naar de show van 30 november te gaan.

¡Pendejo!

¡Pendejo! is een heavy rock kwartet uit Nederland, opgericht door twee neven met een geschiedenis in Latijns-Amerika. Teruggrijpend op hun Latino roots, pleurden ze een verzameling riffs met dikke cojones in een ton, deden er beukende drums bij, Spaanse recht-in-je-bakkes teksten en een scheurende trompet. Tussen 2010 en 2017 heeft de band verschillende tours door Europa en Latijns-Amerika gedaan. De formatie deelde het podium met o.a. Fu Manchu, Karma to Burn en Monster Magnet. Vorig jaar nam de band hun nieuwe album op samen met Pieter Kloos. De nieuwe plaat komt begin oktober uit, gevolgd door een kleine clubtour door Nederland en tours door Zuid-Amerika en Europa. Het eerste nummer van de plaat is al uitgebracht, Bulla.

The Ballet Bombs

Uit Eindhoven Rockcity staan The Ballet Bombs in het voorprogramma. Dat betekent frisse maar luidruchtige stoner-garage. Geïnspireerd door Fuzz, Kyuss, Nirvana, Ty Segall en Black Sabbath kom je niet uit onder hun hoge energieprestaties. Laat staan de oorverdovende luide grunge- en fuzztunes van deze herriemakers.