fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

06nov2021

PAX the humanoid + Massi

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 2,50 (incl) • Presale: 2,50 (incl) Buy tickets

verder waar Kyteman toendertijd stopte

Je kent hem als frontman / rapper van het Kyteman Orchestra, o.l.v. Colin Benders. Nu wordt PAX ondersteund door vier multi-instrumentalisten waarvan toetsenist en virtuoos Niels Broos bandleider is. Samen staan zij garant voor een avontuurlijk en hoogstaande experimentele hiphop show. Ontroerend, onvermijdelijk en overweldigend.

“De Jazzy Hiphop lijkt verder te gaan waar Kyteman toendertijd stopte.” – 3voor12


I.v.m. de regelgeving rondom het coronavirus (COVID-19) is deze show verplaatst van 17 april ’20 naar 09 oktober ’20, toen naar 26 februari ’21 en vervolgens naar 09 oktober 2021. Maar… omdat PAX samen met Kyteman een concert kan geven in Ziggo Dome op 9 oktober wordt zijn show in Altstadt verplaatst naar zaterdag 06 november 2021.

PAX the humanoid

Met zijn solo project ‘PAX the humanoid’ verkent MC Pax de wijze waarop de tegenslagen in het leven een man maken. En dan vooral de wijze waarop zijn epileptische jeugd hem heeft gemaakt tot de artiest die hij vandaag is.

PAX the humanoid doet rond het album release V11, De Helling, 013 en natuurlijk Altstadt aan.

Massi

“Zelfs als het niet goed komt, komt het wel weer goed” zegt Massi (Sam Raaijmakers, 1992). De rapper/songwriter weet waarover hij praat. Hij komt van ver en heeft hard gewerkt om te zijn waar hij nu is, zo bewijst Samen Alleen. Zijn debuutalbum is meer dan een hiphopalbum met invloeden uit triphop, jazzy soul en rootsrock. Samen Alleen is een verhaal van hoop en blijven geloven in jezelf. Muziek geeft Massi hoop. Met zijn soulvolle, autobiografische muziek wil hij dit gevoel met zijn luisteraars delen. Als inspiratie, als steun in de rug, als geruststelling, voor moeilijke periodes. Omdat de muziek dat ook voor hem heeft gedaan.