fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

17okt2021

Hit The City

i.s.m. Effenaar en Friendly Fire

Start 19:30 uur • Free entrance

Kids With Buns + EMY + Chibi Ichigo

Maar liefst drie dagen lang staat op Hit The City het ontdekken van nieuwe muziek centraal. Vooral indie-liefhebbers en fans van hiphop, pop, garage en singer-songwriters kunnen van 15 tot en met 17 oktober hun hart ophalen, en verder natuurlijk iedereen die zich graag laat verrassen! Hit The City vindt plaats op acht locaties in de stad, er spelen ruim 50 acts en niet onbelangrijk: de toegang is gratis!

Zondag 17 oktober

19:45 Kids with Buns

21:10 EMY

22:35 Chibi Ichigo

Line-up vanavond in Altstadt

Kids With Buns
Kids With Buns is de band van Marie van Uytvanck en Amber Piddington. Met hun sfeervolle gitaren en uniek-ontwapenende, androgyne stem creëert Kids With Buns een sound die zalen stil krijgt. Frisse nummers die balanceren tussen melancholie, kracht en kleur.

19.45-20.30 uur

EMY
Amper eenentwintig is de in Parijs geboren Emy Kabore, maar nu al geldt deze Gentse als één van de grootste talenten in Europa. Met haar unieke stem en internationale progressive/neo soul sound is Emy, samen met de band die haar naam draagt, helemaal klaar de wereld te veroveren!
21.10-21.55 uur

Chibi Ichigo
De tweeëntwintigjarige Chibi Ichigo is een opkomend talent uit de Belgische hiphopscene.Haar experimentele sound is een mix tussen taal, rap en zang op beats met Russisch-Vlaamse invloeden. Chibi Ichigo – Japans voor kleine aardbei – staat garant voor unieke beleving zonder taalkundige barrières.
22:35-23.20 uur

 

Curated by Brakke Grond

De Brakke Grond is er voor Vlaamse kunstenaars en Nederlandse kunstliefhebbers die hun grenzen willen verleggen. Als podium en netwerkorganisatie initiëren en realiseren ze programma’s en samenwerkingen in Amsterdam en andere locaties in Nederland. Dit keer een uitstapje naar Hit The city! De Brakke Grond ondersteunt Vlaamse kunstenaars die hun grenzen willen verleggen en hun publiek willen uitbouwen.

Hit The City wordt geprogrammeerd en georganiseerd door Effenaar en Friendly Fire. Bovenstaande en nog 40+ acts spelen op 15-16-17 oktober op 8 locaties verspreid door de hele stad. Hou onze website en social media in de gaten voor alle updates!

LOCATIES
Kleine zaal Effenaar
Altstadt
Dynamo
Café Wilhelmina
Stroomhuis
De Rozenknop
Fifth
Plan B