fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

16mei2019

An Evening With Knives + Stacked Actors + Slayer Cover Band

'Dikke' benefiet voor Niels

Start 20:00 uur • Door: 10,- tbv Niels

'Dikke' benefiet voor Niels

Niels is na bestraling en chemo ‘uitbehandeld’ maar helaas niet genezen. De reguliere wetenschap kan niets meer voor De Dikke betekenen. Zo gebeurde het dat hij in aanraking kwam met Integrale Behandeling, een combinatie van orthomoleculaire, (epi-) genetische en homeopathische geneeskunde. Wat dat vooral betekent; levensverlenging en minder bijwerkingen van de chemo! Maar alles heeft een prijskaartje en deze therapie wordt niet vergoed. Daarom zamelen zijn vrienden geld in.

Na een geslaagde crowdfunding worden de broodnodige reserves bij elkaar geschraapt via benefietavonden. Van deze trilogie Benefiet Voor Niels is, na café Balls en Blue Collar Hotel, Altstadt Eindhoven het sluitstuk. Altstadt is plek waar De Dikke zo lang gewerkt heeft en nog steeds een graag geziene gast is. Vriend van velen!

 

Op het knallende programma:

An Evening With Knives

An Evening With Knives kennen we natuurlijk. Dit tuig uit ons eigen Eindhoven Rockcity is volop bezig met een nieuw album. Maar voor Niels komen ze graag een paar tunes spelen. Deze kuur aan energie gaat richting post-metal, post-rock en stonerdoom en krijgt zelfs de kleinste cellen in een ‘modo estático’!
Hou de website van AEWK in de gaten want je kunt hen straks ook steunen met de totstandkoming van de nieuwe plaat.

Stacked Actors

Stacked Actors is dé beste Foo Fighters coverband… in ruste. Speciaal voor Niels zijn de Eindhovenaren Daan Koch, Erik van Schenk Brill, Rob van Barschot, Martijn Simkens en Bas Soetens vanavond weer bij elkaar én op het podium. Nu is het aan jou om één keer te raden wat er staat te gebeuren… Precies. Zet je helm dus op en trek je veters strak, dit wordt VET!

Slayer Cover Band

Als een band Slayer Cover Band heet, moeten we dan nog aan ‘name dropping’ doen? Komt ie: Jos, oa van Antropomorphia, Acrostichon, Outburst en Crustacean speelt samen met Michel, van oa Crustacean en Travoltas, en met Tom en Joris, beide van Crustacean in een coverband. Nu is iedere formatie die Bach, Mozart of Strauss speelt natuurlijk gewoon een coverband. Maar deze gasten spelen Slayer, en Slayer only! Dus wat roepen we dan?

Vanavond is de entree voor Niels, spelen de bands gratis en levert dus iedereen een bijdrage aan een financieel buffertje voor De Dikke.

De andere twee benefiet-evenementen:
Crowdfundnight for Niels, zaterdag 30 maart, in café Balls.
Kijkdag en Veiling t.b.v. Niels (Dikke) , zaterdag 13 en zondag 14 april, in Blue Collar Hotel.