fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Laden Evenementen

15apr2017

Nachtschade + Beroerte

Het geëngageerde viertal Nachtschade speelde eerder op onder andere Down The Rabbit Hole en heeft een reputatie opgebouwd als onvoorspelbaar maar betrouwbaar liveorkest. Hun debuutplaat is analoog opgenomen in Next to Jaap Studio, het underground-knooppunt waar voorheen Corno Zwetsloot de scepter zwaaide. Met een patent op scheurende gitaren en dronkenmansliederen komt Nachtschade hun debuutalbum presenteren.

NB: deze show start om 22.00u. Dus na de voetbalwedstrijd van PSV, die we live uitzenden.

2017-04-15-Nachtschade

Beroerte

Het voorprogramma gaat best hard, maar ook best zacht. Beroerte is in staat om de meest vulgaire gigs met voelbare liefde neer te zetten. De mix van stonerrock en Nederlandstalige teksten creëert een geluid dat vergelijkbaar is met De Staat en Queens of the Stone Age. Verpletterende drums, strakke baslijnen en een allesverslindende gitaar. Een ongelukkig huwelijk tussen Spinvis en Kyuss, of tussen Boudewijn de Groot en Dinosaur Jr.

NIEUWE NAMEN

Nieuwe Namen is dé programmalijn die je gratis laat genieten van jonge talentvolle bands. Acts waar je ongetwijfeld meer van gaat horen! Van rock tot electro, van pop tot songwriter.
Check hier alle Nieuwe Namen