fbpx
Close menu
do
01
jan
-
Buy tickets
Laden Evenementen

23apr2016

Max Meser + The Electric Company

Buy tickets

Start 21:00 uur • Door: 12,50 • Presale: 10,- (incl) Buy tickets

jong talent met voorkeur voor 'oude liefde'

Max Meser groeide op met platen van o.a. The Kinks en The Who. Deze ‘oude liefde’ in combinatie met zijn enorme muzikaliteit heeft er voor gezorgd de pas 23-jarige al een platendeal bij PIAS heeft.
Onlangs presenteerde hij zijn debuutalbum in de uitpuilende bovenzaal van Paradiso. Jan Vollaard was daar namens het NRC bij: “Laten we voor één keer eens hardop zeggen dat rock uit Nederland gewoon beter is dan al die prut uit Engeland. Een ster is geboren.”
Max Meser is een naam die je vaker gaat horen!

Max Meser

Max heeft de Nederlandse en Spaanse nationaliteit. Op z’n twintigste verhuisde hij van de Costa Brava naar Nederland naar het – volgens hem- beloofde land om een popcarrière van de grond te krijgen.
Max Meser z’n eerste single ‘Weak For Love’, waarin hij zijn alsmaar gebroken hart bezingt, kwam afgelopen oktober uit en werd direct uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. De single staat nu dus al ruime tijd bij 3FM op de playlist.

Het zou kunnen dat je hem al eens hebt gezien. DWDD, Eurosonic Noorderslag, maar ook verzorgt hij alle supportshows van Douwe Bob eind 2015 / begin 2016.

The Electric Company

In het voorprogramma staat Electric Company, de jongste loot van de Herman Brood Academie-boom. Maar groen klinkt het indierockquintet allerminst! Geïnspireerd door de volle sound en aanstekelijke melodie van Springsteen borduurt de band voort op de hedendaagse postpunk en neo-psychedelica van onder andere The War On Drugs en de intelligente popsongs van bands als Wilco. De gebroeders Chapman uit Nottingham geven, als zangers en songwriting duo-brein, de band een uitgesproken Brits smoelwerk.